Pagini

luni, 6 februarie 2012

Aripioare cu cartofi la cuptor


- 1 kg cartofi
- 1 kg aripioare de pui
- condimente
- 5 catei de usturoi
- ulei
- 2-3 cani de apa



Cartofii curatati si taiati se amestecă cu sare, piper, 
cimbru si alte condimente, dupa gust. Dupa ce fiecare felie de cartof e acoperita cu condimente
 se aseaza in tava. Aripioarele se taie,se prepara la fel ca si cartofii si se aseaza in tava.
Se adauga uleiul si apa, se acopera cu folie de aluminiu
si se da la cuptor la foc mediu.
Dupa 20 min se scoate folia de pe tava si se baga iar la cuptor pana se rumenesc .
Usturoiul se zdrobeste, se freaca cu ulei, sare si apa ,si se toarna 
peste cartofi si aripoare cu 10 minute inainte sa fie gata.

Pofta buna!


2 comentarii:

  1. Arata foarte bine, trebuie sa incerc!Adevarul este ca tot ce face Moni este bun si aspectos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu incerc si eu reteta cu cartofi si aripioarele la cuptor ,sper sa imi iasa
      de mirosit miroase bine

      Ștergere