Pagini

joi, 16 februarie 2012

Ciuperci scazute cu aripioare pane



 Ciuperci scazute

- 2 cepe potrivite
- 2 morcovi 
- 1 kg ciuperci champignon
- patrunjel verde
- sare 
- piper

           Ceapa tocata o calim pana capata o culoare aurie. Adaugam ciupercile taiate si condimentam. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. 
            Dupa aproximativ 15 minute adaugam si morcovii taiati cubulete mici si lasam sa fiarba in continuare, pana cand scade si sosul se ingroasa. Cu cateva minute inainte sa luam vasul de pe foc punem patrunjelul maruntit.



Aripioare pane

- 8-10 aripioare
- 4 linguri de faina
- sare
- piper 
- boia dulce / boia iute

Spalam aripioarele, le condimentam si le lasam intr-un vas pentru 30 de minute. 
Apoi le trecem prin faina si le prajim in ulei.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu