Ingrediente:
- 1 kg carne de porc tocata
- 3 verze murate (potrivite)
- 2 cepe
- 1 ou
- 1 legatura de patrunjel
- orez
- 1 cutiuta mica de pasta de rosii amestecata cu 2-3 linguri de ulei
- costita slaba maruntita
- condimente (sare, piper, cimbru)
- carnaciori (de casa)
Se amesteca bine carnea, orezul, patrunjelul tocat, ceapa tocata, costita taiata, oul si condimentele cu pasta de rosii. Se impacheteaza sarmalele, varza ramasa se toaca si se aseasa jumatate pe fundul vasului de lut, apoi se aseaza sarmalele, se acopera cu restul de varza maruntita, se completeaza cu apa si se baga la cuptor la foc mic.
- 3 verze murate (potrivite)
- 2 cepe
- 1 ou
- 1 legatura de patrunjel
- orez
- 1 cutiuta mica de pasta de rosii amestecata cu 2-3 linguri de ulei
- costita slaba maruntita
- condimente (sare, piper, cimbru)
- carnaciori (de casa)
Se amesteca bine carnea, orezul, patrunjelul tocat, ceapa tocata, costita taiata, oul si condimentele cu pasta de rosii. Se impacheteaza sarmalele, varza ramasa se toaca si se aseasa jumatate pe fundul vasului de lut, apoi se aseaza sarmalele, se acopera cu restul de varza maruntita, se completeaza cu apa si se baga la cuptor la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu