Avem nevoie de :
- 1 punga de spaghete
- 750 gr - 1 kg carne tocata
- 2 conserve de ciuperci
- 1 ceapa
- cascaval/parmezan
- sos de rosii
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de patrunjel
- condimente
Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute.
Se pot servi cu smantana.
Pofta buna!
au fost fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bune, stiu pt ca am ajutat la "devorarea" lor.
RăspundețiȘtergere