Pagini

vineri, 16 noiembrie 2012

Carnaciori in foietaj



Ingediente:

- 400 gr. carnaciori
- 400 gr. aluat foietaj (1 foaie)
- 1-2 castraveti murati
- 1/2 ceapa
- susan
- 1 galbenus
- cateva felii de branza topita


Eu am vrut sa modific un pic clasica reteta de carnaciori in foiataj,  asa ca am adaugat ceapa, castravetii si susanul.

Taiem carnaciorii in bucati de 5 cm. (aproximativ); ceapa si castravetii ii taiem  marunt,
 iar susanul in prajim 10-15 minute intr-o tava fara ulei.
 Dupa ce s-a dezghetat foietajul, il mai intindem un pic si il impartim in patratele egale. 


Pe diagonala patratelelor punem putina ceapa, castravetele (stors bine), 
cateva seminte de susan si, la sfarsit, carnaciorii.


Impachetam carnaciorii in foietaj, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care ii ungem cu galbenus si mai presaram seminte de susan
Dam tava la cuptorul  incins pentru 20-25 (pana se coace foietajul).

Pe unele rulouri, cat au fost calde, am pus cate o jumatate de felie de branza topita. 

Pofta buna !






4 comentarii:

  1. Imi plac tare mult rulourile cu foietaj si au placut intotdeauna tuturor de cate ori le-am pregatit. In plus se fac rapid de tot.
    Bune si variantele propuse de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa ma gandesc la mirosul din bucatarie!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un aperitiv usor de facut dar delicios si de mare efect!

    RăspundețiȘtergere