vineri, 10 februarie 2012

Cartofi trasi in pesmet, la cuptor


 Ingrediente:
- 7-8 cartofi
- 3 linguri de ulei
- 3 linguri pesmet
- condimente (sare, piper, cimbru)

Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie sa fie fierti, dar nu tare incat sa se sfarame.
Ii scoatem din apa si ii asezam intr-un castron, ii stropim cu ulei si apoi ii trecem prin amestecul de pesmet si condimente.
Dupa ce s-au acoperit bine asezam cortofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins bine pentru 45 de minute, pana se rumenesc.

Eu i-am servit cu pui la sticla si cu un sos de iaurt cu usturoi si marar.

Pofta buna! 

6 comentarii:

  1. wow....bravo! daca nu imi ies pot sa sun ptr detalii? :)Monica

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles ca poti suna pt detalii, dar sunt sigura ca o sa iti iasa ;)

      Ștergere
  2. ce idee minunata , la asa ceva nu ma gandeam !!! imi plce ca ies crocanti de la pesmetul ala ! super !

    RăspundeţiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...