joi, 16 februarie 2012

Tocanita de pui ca la Alma (Medias)

O tocanita ca la mama soacra acasa.

Ingrediente:

- aripioare sau pulpe de pui
- 2 cepe potrivite
- 2 linguri de faina
- 6 catei de usturoi (dupa gust)
- frunza de patrunjel
- sare
- piper
- boia 



           Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba. 
        Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam si punem usturoiul zdrobit. Cand a mai scazut apa si aripioarele sunt aproape fierte adaugam patrunjelul tocat. Intr-un castronel punem faina si o amestecam cu apa pana se face o pasta fara cocoloase. Pasta obtinuta o turnam treptat peste aripioare, amestecand incontinuu, dupa care mai lasam cratita pe foc timp de 1-2 minute.

Pofta buna! 

3 comentarii:

  1. Of..iara..ceva bun!!!!!
    si...grasimea..colesterolul....vai vai!!!!
    Bun......
    Esti de nota 20!!!!!+++++

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place ... cred ca voi face si eu asa ceva cu niste pulpite de pui

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...