Ingediente:
- 400 gr. carnaciori
- 400 gr. aluat foietaj (1 foaie)
- 1-2 castraveti murati
- 1/2 ceapa
- susan
- 1 galbenus
- cateva felii de branza topita
Eu am vrut sa modific un pic clasica reteta de carnaciori in foiataj, asa ca am adaugat ceapa, castravetii si susanul.
Taiem carnaciorii in bucati de 5 cm. (aproximativ); ceapa si castravetii ii taiem marunt,
iar susanul in prajim 10-15 minute intr-o tava fara ulei.
Dupa ce s-a dezghetat foietajul, il mai intindem un pic si il impartim in patratele egale.
Pe diagonala patratelelor punem putina ceapa, castravetele (stors bine),
cateva seminte de susan si, la sfarsit, carnaciorii.
Impachetam carnaciorii in foietaj, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care ii ungem cu galbenus si mai presaram seminte de susan
Dam tava la cuptorul incins pentru 20-25 (pana se coace foietajul).
Pe unele rulouri, cat au fost calde, am pus cate o jumatate de felie de branza topita.
Pofta buna !
Imi plac tare mult rulourile cu foietaj si au placut intotdeauna tuturor de cate ori le-am pregatit. In plus se fac rapid de tot.
RăspundețiȘtergereBune si variantele propuse de tine.
Nu vreau sa ma gandesc la mirosul din bucatarie!Pupici!
RăspundețiȘtergereUn aperitiv usor de facut dar delicios si de mare efect!
RăspundețiȘtergereSimplu si bun, imi place.
RăspundețiȘtergere