Bucatareli cu Monica
Pagini
Acasa
Retete pentru copii
Retete de post
Aperitive
marți, 20 noiembrie 2012
Spirala cu spanac
Ingrediente:
- 1 kg. spanac proaspat
- 400 gr. aluat foietaj
- 300 gr. feta
- 2 oua
- 2-3 linguri de pesmet
- 3-4 catei de usturoi
- 1 legatura de marar
- 1 galbenus
- 2 linguri lapte
- sare
- piper
- susan
» Aflaţi mai multe »
vineri, 16 noiembrie 2012
Carnaciori in foietaj
Ingediente:
-
400 gr. carnaciori
- 400 gr. aluat foietaj (1 foaie)
- 1-2 castraveti murati
- 1/2 ceapa
- susan
- 1 galbenus
- cateva felii de branza topita
» Aflaţi mai multe »
sâmbătă, 10 noiembrie 2012
Gogosi
Ingrediente:
- 600 gr. faina
- 360 ml. lapte
- 1 lingura mare de zahar
-3 galbenusuri
- 50 gr. unt
- 30 gr. drojdie proaspata
- coaja de la 1 lamaie
-3 plicuri zahar vanilat
- 1 varf de cutit sare
- ulei pentru prajit
- zahar pudra pentru ornat
» Aflaţi mai multe »
luni, 5 noiembrie 2012
Placinta cu mere
Ingrediente:
- 2 kg. mere
- 6-7 linguri de zahar
- scortisoara
- nuca
- stafide
- 4 linguri de gris
- 1 ou
Aluat
- 1 pachet de margarina pentru prajituri
- 300 grame faina
- 1 ou
- 1 praf de copt
- 1 lingurita rasa de zahar
» Aflaţi mai multe »
joi, 1 noiembrie 2012
Chiftele de dovlecei cu bacon
Ingrediente:
- 2 kg dovlecei
(eu am avut 2 dovleci mai marisori)
- 400-500 gr. bacon
- 100 gr. morcovi
(2 morcovi)
- 2 cepe mari
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 4 cartofi
- 1 gogosar
- 1 capatana usturoi
- 2 oua
- 10 linguri faina
- sare
- piper
» Aflaţi mai multe »
Postări mai noi
Postări mai vechi
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru mobile
Abonați-vă la:
Postări (Atom)