- 3 cartofi
- 1 lingura cu unt
- 100 ml lapte
- 1/2 ardei gras
- patrunjel
- 1 ou
- 1 lingura cu faina
- sare
Spalam cartofii si ii fierbem in apa cu un praf de sare. Dupa ce s-au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita. Adaugam untul, ardeiul taiat cubulete si verdeata, apoi oul, laptele si faina. Amestecam si potrivim cu sare.
Cu palmele pudrate cu faina sau unse cu ulei, modelam chiftelutele.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie si le coacem la cuptor cam 20-25 min.
Pofta buna!
- 1 lingura cu unt
- 100 ml lapte
- 1/2 ardei gras
- patrunjel
- 1 ou
- 1 lingura cu faina
- sare
Spalam cartofii si ii fierbem in apa cu un praf de sare. Dupa ce s-au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita. Adaugam untul, ardeiul taiat cubulete si verdeata, apoi oul, laptele si faina. Amestecam si potrivim cu sare.
Cu palmele pudrate cu faina sau unse cu ulei, modelam chiftelutele.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie si le coacem la cuptor cam 20-25 min.
Pofta buna!
suna bine.... vreau si eu sa o incerc :)
RăspundețiȘtergeresa imi spui daca i-au placut lui Vlad
ȘtergereSi untul si laptele unde sunt?
RăspundețiȘtergereMultumesc ca mi-ati atras atentia asupra acestei greseli. Am completat reteta :)
Ștergere