- aripioare sau pulpe de pui
- 2 cepe potrivite
- 2 linguri de faina
- 6 catei de usturoi (dupa gust)
- frunza de patrunjel
- sare
- piper
- boia
Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele, turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba.
Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam si punem usturoiul zdrobit. Cand a mai scazut apa si aripioarele sunt aproape fierte adaugam patrunjelul tocat. Intr-un castronel punem faina si o amestecam cu apa pana se face o pasta fara cocoloase. Pasta obtinuta o turnam treptat peste aripioare, amestecand incontinuu, dupa care mai lasam cratita pe foc timp de 1-2 minute.
Pofta buna!
Of..iara..ceva bun!!!!!
RăspundețiȘtergeresi...grasimea..colesterolul....vai vai!!!!
Bun......
Esti de nota 20!!!!!+++++
Uau ce bunatate.
RăspundețiȘtergereSi mie imi place ... cred ca voi face si eu asa ceva cu niste pulpite de pui
RăspundețiȘtergere