luni, 6 februarie 2012

Pizza cu cascaval si branza de burduf





Aluat: (cantitatile pt o tava mare de aragaz)



- 300 g. faina

- 1 ou

- 1 plic de drojdie uscata

- 150 ml apa calda

- sare



Se amesteca faina, drojdia si sarea, se adauga oul si apoi treptat apa; se framanta bine pana cand aluatul 

nu se mai lipeste de maini. Aluatul astfel obtinut se aseaza intr-un vas acoperit cu un prosop de bucatarie 

si se lasa la dospit timp de1 ora.

Topping pizza:

- sunca
- salam
- muschi file
- 1 conserva de ciuperci
- 1/2 conserva de porumb
- cascaval  /  branza burduf 
- 1 ou
- 2 linguri de pasta de rosii


Oul se amesteca cu pasta de rosii si se unge cu el aluatul intins in tava tapetata in prealabil cu margarina si faina sau cu hartie de copt,
apoi se adauga sunca, salamul si muschiul file si se da la cuptor circa 15 min. la foc potrivit. Dupa cele 15 min se adauga ciupercile si porumbul si se da tava iar la cuptor. Dupa alte 10 min se adauga cascavalul 
si se mai lasa la cuptor cateva minute cat sa se topeasca acesta.
Pofta buna !



Jumatatea stanga este cu cascaval, iar cea din dreapta cu branza de burduf





Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...