Ingrediente:
- 1 punga de spaghete
- 400 gr kaizer/bacon
- 400 gr smantana
- 4 galbenusuri
- parmezan / cascaval
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, dupa care le punem sa se scurga de apa. Kaizerul/baconul il taiem bucatele si il rumenim putin in ulei.
Separat amestecam galbenusurile cu smantana, parmezanul/cascavalul, sarea si piperul.
Amestecul obtinut il turnam in tigaie peste kaizer/bacon si amestecam usor pana se leaga.
Separat amestecam galbenusurile cu smantana, parmezanul/cascavalul, sarea si piperul.
Amestecul obtinut il turnam in tigaie peste kaizer/bacon si amestecam usor pana se leaga.
La final amestecam pastele fierbinti cu sosul de smantana.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu