Din maruntaiele de porc eu nu fac caltabos. Prefer ca maruntaiele fierte si tocate sa le pastrez la congelator si sa le folosesc la acest drob delicios.
Ingrediente:
- 1 kg. maruntaie de porc (ficat, limba, inima)
- 2 oua crude
- 4 oua fierte
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 2 cepe
- 150 gr. pesmet
- condimente
Fierbem maruntaiele in apa cu sare; cand se racesc le trecem prin masina de tocat. Tocam ceapa si verdeata si le adaugam, impreuna cu pesmetul, condimentele si 1 ou crud, la maruntaiele tocate si le amestecam bine.
Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam peste ouale fierte si apoi restul compozitiei. Deasupra ungem cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor timp de 35-40 min.
Dupa ce s-a copt si s-a rumenit lasam drobul sa se raceasca. Inainte de a fi servit eu recomand sa il tinem la frigider cateva ore.
Dupa ce s-a copt si s-a rumenit lasam drobul sa se raceasca. Inainte de a fi servit eu recomand sa il tinem la frigider cateva ore.
Pofta buna!
f.delicios !!
RăspundețiȘtergere